Óriás daganat nőtt Tóth Gabi máján

2011.08.24. 18:52 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Budapest - Megint elszomorító hírrel szolgáltak az orvosok  Tóth Gabinak (23): nemrégiben újabb elváltozást fedeztek fel a testében.
A megasztáros énekesnő gyerekkora óta küzd a ciszták ellen: találtak már a petefészkében és a mellében is, legutóbb azonban egy 9 centiméteres daganatra bukkantak az orvosok a májában, ami igencsak aggasztó.

A fiatal énekesnő a hihetetlen akaraterejéből és bátorságából merít erőt, hiszen a transzplantáció és műtétek helyett pozitív gondolatokkal és agykontrollal gyógyítja magát.

- Első hallásra nagyon ijesztőnek tűnt, aztán megnyugtattak, hogy jóindulatú elváltozásról van szó.

Szóba került, hogy műteni kell, sőt már transzplantációról is beszéltek, de nem vállaltam, hiszen anélkül is teljes életet élhetek.

Ráadásul sokat hallottam olyan rákos beteg emberekről, akik csupán a pozitív gondolatokkal kigyógyultak a gyilkos kórból, ezért úgy érzem, ez nekem is menni fog.

Az agykontrollnak köszönhetően a kilenccentis elváltozásból már nyolc centi lett, s azon kívül, hogy rendszeres vizsgálatokra kell járnom, és jobban oda kell figyelnem magamra, mint előtte. Plusz vigyáznom kell sportolás közben, hogy ne üssem meg magam , de nem érzem a betegségem hátrányát – osztotta meg lapunkkal Gabi, aki mindenkit megnyugtat: jól érzi magát.

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a vadóc énekesnő megállás nélkül pörög és hajt. A baljós jelek ellenére sem szeretne visszavenni a tempóból, hiszen lapunk információi szerint csak ebben a hónapban 18 fellépése van, mellette számos forgatásra és fotózásra jár.

Rendszeres kontroll kell

A szakorvos szerint komolyan kell venni ezeket az elváltozásokat.
- A ciszták kialakulását genetikai okokra lehet visszavezetni, és bár a legtöbbjük ártalmatlan, azért oda kell figyelni rájuk, és rendszeres vizsgálatokra kell járni. A problémák a túl nagy cisztákból alakulhatnak ki, amikor már a szervek funkcióit zavarhatják. Reméljük, hogy Gabi szervezeté­ben egy idő után megáll mind a növekedés, mind pedig a ciszták száma, ehhez azonban nagyon oda kell figyelnie a szervezetére – árulta el dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus.


- Azt hiszem, most egy darabig nem fogok unatkozni. Ráadásul nagy örömömre én lettem az Egészség Hídja kampány egyik arca, ami nem is csoda, hiszen az én mellemben is találtak már cisztát, ezért tudom, hogy milyen fontos a rendszeres vizsgálat. Persze a pihenésre most is odafigyelek, hogy ne hajtsam túl magam; a párommal már készülünk, hogy egy kicsit elvonuljunk kettesben.

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr913177859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása