VV4: Anikó szerelmet vallott Bécinek!-Videó!

2010.12.26. 20:21 www.hirbase.blog.hu | 1 hozzászólás
Úgy tűnik, az ünnep jó hatással van a Villalakókra. Ha csak egy kis időre is, de félretették az ellentéteiket.
 
A Villalakók reggele karácsonyi készülődéssel zajlott. Feldíszítették a Villát és a karácsonyfájukat, felvették az ünneplő öltözéküket. Láthatóan fontos volt számukra, hogy az ünnep meghitt hangulatban teljen, mert mindenki elővette a jobbik énjét, és félre tették a nézeteltéréseiket.

Amikor beesteledett, a Villalakók megajándékozták egymást. László még egy levéllel is meglepte a többieket. Amiben mindenkit megkért, hogy erre az estére kössenek tűzszünetet, hogy a Karácsony este csak a béke és meghittség jegyében teljen.

A Villalakók azonban nem csak egymástól, hanem a rokonaiktól is kaptak ajándékot, Anikó kivételével. A Villa Rosszkislánya még az anyukájától sem kapott ajándékot, amit elég rosszul viselt. Úgy érezte, hogy őt senki sem szereti. Nem tudni, hogy nagy kétségbeesésében vagy az alkohol hatására, de az este folyamán többször szerelmet vallott Bécinek, aki gyorsan leszerelte, mert hűséges barátnőjéhez.

Az este legnagyobb meglepetése Delhusa Gjon érkezése volt. A Villalakók a karácsonyi vacsora előtt kaptak egy levelet, amiben az állt, hogy az este folyamán érkezik hozzájuk egy híres sztár. Gjoni láttán mindeki örömujjongásban tört ki. Az este nagyon jó hangulatban telt, leginkább Szandika rajongott a Dzsungelharcos Delhusáért.
 

Mit szólsz hozzá? Nézed a VV-t?

valovilag



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr752540538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AntiTrianon 2014.07.03. 00:02:15

0:27-kor PAUSE!!! Jól látom, hogy Anikó kezében egy maci van?

süti beállítások módosítása