Visszahozzák Charlie Harper volt nőit a Két pasi - meg egy kicsibe

2011.08.02. 19:29 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Hamarosan kezdődnek a Két pasi - meg egy kicsi forgatásai: Charlie Harper nem lesz többet, de volt barátnői feltűnnek a folytatásban is. Csak akkor olvasson tovább, ha nem bánja, hogy kiderül pár részlet még le sem forgatott epizódokból!

Charlie Sheen kirúgása és Ashton Kutcher leigazolása után nagy titokban készül a Két pasi - meg egy kicsi a kilencedik évadra. A Deadline.com szerint a stáb is csak két nappal a forgatás előtt kapja meg az első rész forgatókönyvét, hogy az idő előtt ki ne szivárogjon. A lap értesülései szerint számos jelenetet nézők nélkül vesznek fel (ugyanakkor marad olyan is, amit közönség is láthat), de hiába a titoktartási nyilatkozatok, a premier előtt várhatóan a későbbiekben több információ kerül ki a Twitterre, a közösségi oldalakra.

Egy stábtag szerint eladó lesz a ház, ahol Charlie Harper, Alan (Jon Cryer) és Jake (Angus T. Jones) élt eddig, és mivel a sztoriban egy malibui, drága ingatlanról van szó, amelynek szomszédságában az Aerosmith énekese, Steven Tyler él, ez azt jelentheti, hogy sztárvendégek egész sora tűnhet fel esetleges vevőként.

Tartja magát a pletyka, hogy a megbántott producer, Chuck Lorre kinyírja Charlie karakterét. Mivel az új évad első részére állítólag visszatér Sheen karakterének több volt barátnője, elképzelhető, hogy temetéssel nyit a kilencedik szezon.

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr893120962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása