Button, a Hungaroring esőkirálya!

2011.07.31. 20:01 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Mogyoród – Boldogan utazhat a hawaii nyaralásra Jenson Button (31) és barátnője, Micsibata Jessica (26). A McLaren autóversenyzője parádésan vezetett karrierje 200. Forma-1-es futamán, s 2006 után ismét megnyerte a Magyar Nagydíjat.
 
Button 2006 után ismét megnyerte a Magyar Nagydíjat. Fotó: Korponai Tamás
 

A brit pilóta és japán kedvese tegnap délelőtt mosolyogva, egymást átölelve érkezett meg a pályára – a McLaren alkalmazottja és a modell 2008 decembere óta alkot egy párt. Tavaly ugyan néhány hónapra külön váltak az útjaik, de hamar rájöttek, nem bírnak egymás nélkül élni, s 2010 júliusában éppen Mogyoródon tudatták a világgal, hogy kibékültek. „Csodálatos napot kívánok mindenkinek. Mindketen fantasztikusan aludtunk az éjjel. Jenson készen áll a 200. futamára” – írta tegnap reggel a twitteren a hölgy.

Jenson Button pedig valóban pazar teljesítményt nyújtott. A 2009-es év világbajnoka a harmadik helyről rajtolva dia-dalmaskodott, úgy, hogy a német Sebastian Vettelt (24, Red Bull Racing) és csapat-, valamint honfitársát, Lewis Hamiltont (26) is megelőzte. A sikere egyébként nem meglepő, hiszen 2006-ban a Hungaroringen aratta első F1-es győzelmét és csakúgy, mint tegnap, öt esztendővel ezelőtt is szakadó esőben nyert. Sőt, amióta a világbajnok 2010-ben a McLarenhez szerződött, az összes diadalát vizes aszfaltcsíkon érte el.

A brit a versenykörülmények között nem ismer félelmet. Bezzeg, ha Jessicával ül autóba…– Két éve vettem a szerelmemnek egy Mini Morrist. Elmentünk egy dimbes-dombos vidékre kipróbálni az autót. Soha nem féltem még annyira, mint akkor, amikor a párom vezetett – nevetett Button. A modell a tegnapi futam leintése után boldogan csókolta kedvesét, míg a pilóta édesapja a könnyeit nyelte. John Button szerdán ünnepelte a születésnapját és aligha kaphatott volna szebb ajándékot fiától.

– Igazán emlékezetes lett a 200. versenyem. Köszönöm a csapat minden tagjának, hogy ilyen jól szerepelhettem – jelentette ki Button, aki elárulta, mivel tölti az egyhónapos Forma–1-es szünetet. – Hawaiira utazunk szerelmemmel, Jessicával, sokat pihenünk majd, de azért nagy szenvedélyünknek, a triatlonnak is hódolunk. Pataki Nóra

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr883115015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása