Miért gyűlölik a férfiak Justin Biebert?

2011.07.29. 17:52 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Eddig is sejtettük, de most már bizonyított tény, hogy a férfiak rosszul vannak az angyalarcú tinisztártól.

Egy amerikai közvéleménykutatás értelmében a megkérdezett férfiaknak arra a kérdésre kellett válaszolniuk, hogy ki számukra a legirritálóbb férfi, illetve női celebritás. A férfi kategória egyértelmű győztese a youtube-sztárocskából lett gigasztár: Justin Bieber! 

 A maga 47 százalékával toronymagasan vezeti a listát, melynek a második helyén az utóbbi időben drog, és szexbotrányairól elhíresült Charlie Sheen kullog, a jóval szerényebb 20 százalékos aránnyal.

 A nőnemű celebek aranyérmese "irritáló" kategóriában nem más, mint az örök megosztó, és mostanában a hajhullása miatt aggódó Lady Gaga 29 százalékkal, ami arányaiban szintén eltörpül Bieber teljesítménye mellett.

A kérdésre, hogy miért utálják ennyire a férfiak a kanadai fiút, nehéz válaszolni:

Valójában JB egyik napról a másikra került a semmiből a rivaldafények kereszttüzébe, és a kicsit macsóbb felfogású pasik számára feldolgozhatatlan, hogy mindezt egy cukormázos zenével, és egy emós kiscsaj frizurájával tudta elérni. Ráadásul lehetetlen nem tudomást venni róla, hiszen a csapból is ő folyik.

 Szerintünk Bieber tehettsége vitathatatlan, de az is érthető, ha a férfianak tekintetébe szorul némi irígység, a többmilió tinilány rajongását látva, akiknek a rajongásából ők is szívesen részesülnének egy picit.

neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr353110244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása