Egyre kisebb az esély a Zombieland 2-re

2011.07.28. 16:45 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Úgy tűnik, hogy mégsem készül el a 2009-es Zombieland folytatása, mivel továbbra sincs olyan forgatókönyve a második résznek, melyre rábólintott volna az első epizód rendezője, Ruben Fleischer.

Ahhoz képest, hogy a Zombieland nagy sikere után még hatalmas volt a lelkesedés, mint gyártó, mind készítői, mind színészi részről egy esetleges második rész leforgatása iránt, ez a lehetőség sajnos egyre távolabbinak tűnik, legalábbis ezt fogalmazta meg a rendező, Reuben Fleischer a ComingSoon-nak adott interjújában. A nemsokára a 30 Seconds or Less című komédiával jelentkező filmes elmondása szerint a filmet minden eredeti résztvevő meg akarja csinálni, azonban a napok múlásával egyre jobban csökken az esély rá.

A rendező az okok között egyrészt a színészek és a készítők elfoglaltságát nevezte meg, valamint azt, hogy még mindig nem kapott kézhez olyan forgatókönyvet, amelybe beleszeretett volna. Amíg nem lesz szkript, addig úgy érzi, hogy felesleges azon rúgózni, hogy mikor lehet leforgatni a Zombieland 2-t.

A Zombielandet 2009. őszén mutatta be a Sony és az alig 25 millió dollárból készült horrorkomédia csak Amerikában 75,5 milliós bevételt hozott. Más kérdés, hogy Amerikán kívül a közönséget meglehetősen hidegen hagyta a film, a nemzetközi bevételek 27 millió dollárig sem jutottak el.



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr663107596

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: best jav censored 2019.04.09. 04:28:35

Kedvenceim-Lábzsák - Wiener Melange

Trackback: TubeMarco.com 2019.03.04. 08:06:32

Elektromos és mechanikus zárfésű működési elve - Lockpicking avagy a zárnyitás művészete

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása