A drogba halt bele Amy Winehouse

2011.07.25. 09:10 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
A rendőrség nem zárta ki az öngyilkosságot az énekesnő halála kapcsán
 

London - Kokaint, heroint, ecstasyt és ketamint vásárolt egy dílertől nagyobb mennyiségben halála előestéjén Amy Winehouse (†27) – tudta meg a brit Daily Mail napilap. A több tucat bulizónak elegendő adagot végül, úgy tűnik, egyedül fogyasztotta el, ez vezetett tragikus halálához.

Az ötszörös Grammy-díjas brit énekesnőhöz szombat délután hívtak mentőt, de addigra holtteste már kihűlt. A rendőrség most azt vizsgálja, ki volt Amyvel a tragikus órákban, s már több barátját, ismerősét és a testőrét is kihallgatták.

 

Egy másik lap, a The Sun értesülései szerint az énekesnő a halála előtti négy napban gyakorlatilag folyamatosan ivott, és kábítószerezett. A pénteki napot édesanyjával, Janisszel töltötte, aki már elválásukkor sejtette: lánya nem él soká. Amy ezután több szórakozóhelyet bejárt, folytatta az ivást, majd egy környékbeli, ismert kábítószer-ellátótól beszerezte a halálos adag kábítószer-keveréket.

Bár a boncolás eredményét még nem hozták nyilvánosságra, egyes feltételezések szerint mérgező ecstasy tabletta is közrejátszhatott halálában. A rendőrség az öngyilkosság lehetőségét sem zárta ki, hisz barátai szerint Amy rettenetesen szenvedett, amiért Reg Traviss rendező a múlt hónapban szakított vele. A súlyos lelki zavarokkal küszködő Amy szíve megszakadt, és szándékosan halálba itta és drogozta magát – feltételezi a Mirror című napilap is.

A tragédia helyszínén ott volt Bársony Péter magyar fotóriporter is, aki éppen szemtanúja volt annak is, ahogy elviszik a legendás énekesnő holttestét.

– Amikor odaértem a házához, még csak a fotósok voltak ott, a rajongók csak később, este, illetve éjszaka kezdtek gyülekezni – mondta el lapunknak Péter. – Az egyik utcát lezárták, így csak messziről követhettük az eseményeket, de láttuk, ahogy ki-be járnak a rendőrök, Amy testőrei, és több barátja is megjelenik a háznál. Végül este megjött a halottszállító kocsi is, kihozták az énekesnőt a házból, és elvitték.

A rendőrség alkohollal, illetve droggal kapcsolatos halálesetként kezeli a történteket. Egy sajtótájékoztatón elmondták, hogy Amy ismerősei együttműködnek a rendőrséggel, és hogy több embert kihallgattak már, de letartóztatás egyelőre nem történt.

Blikk-összeállítás



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr343095341

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: RIP Amy Winehouse 2011.07.25. 12:52:24

A magunk módján emlékezünk meg róla.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása