A nap híre! Meghalt Amy Winehouse!

2011.07.23. 19:16 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A szigetes fellépését nemrég lemondó, többszörös Grammy díjas angol énekesnőt holtan találták londoni lakásában ma délután. 27 éves volt.

kép: northfoto

A halál okát hivatalosan még nem jelentették be, de egyes források máris túladagolásról beszélnek. Amy többször került már a hírekbe alkohol és drogproblémái miatt, leghíresebb, Rehab című dalát is ez ihlette. Az énekesnő az idei Sziget fesztivál headlinere lett volna, de néhány hete lemondta nyári turnéját.

 

Halálának máris van érdekes vonatkozása, ugyanis számos híres zenészhez hasonlóan ő is 27 évesen távozott közülünk. Ennyi idős volt többek között Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison, vagy egy generációval később Kurt Cobain is, amikor az égi színpadokra költöztek tőlünk.

Mit szólsz hozzá?

 

neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr823092052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása