VV5: Beépített emberekkel próbálkozik az RTL Klub?

2011.07.21. 14:42 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Heteken belül elindul a ValóVilág legújabb szériája. A kukkoló reality készítői azonban most biztosra akarnak menni: a kiszivárgott információk szerint állítólag a médiában dolgozó kollégák közül többeket megkerestek már, hogy szerepeljenek a VV5-ben.

Ahogy már több ízben megírtuk, javában folynak a VV5 castingjai. Kígyózó sorok álltak a júliusi kánikulában a székház előtt: mindenki jött szerencsét próbálni, megmutatni, hogy milyen bevállalós lány, vagy éppen milyen tökös, menő pasi. Azt azonban nem is sejtik a naív, médiaszűzek, hogy valószínűleg feleslegesen vették ki a több napos szabadságot a casting miatt.

Egy, a válogatást megjárt kíváncsiskodó elmondta, hogy már a sorszámosztáskor kétféle papírt osztogattak: volt, akit az aulában 5 perces beszélgetés után szélnek eresztettek első blikkre, és voltak azok a "szerencsések", akiket már "szobára hívtak", és a műsor kreatív főszerkesztőjével is beszélgethettek.

A válogatásra nagyon unalmas, vagy túl extrém egyének is jelentkezhettek, ugyanis az RTL Klub megkezdte a telefonos toborzást: több médiaközeli, de háttérben dolgozó, nevét elhallgató embert hívtak már fel a következő szöveggel: "Nincs kedved szerepelni a VV5-ben? Jó buli lesz!"

Vajon biztosra akarnak menni a "profi" mókamesterekkel, mint anno Olivérrel, hogy téglát építenének a való villába? Egy biztos, jobb, ha nem Jersey Shore irányba indulnak el, hiszen a Viasat3 augusztusban elkezdi az Aranypart forgatásait, és elég lesz egy őszi trash-reality.

Mit szólsz hozzá?

 

life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr463086445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása