Megvannak Alekoszék lehetséges utódai!

2011.07.20. 12:41 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Alekosz hasonmásoknak, Béci klónoknak és Jerzy utánzóknak nem volt esélyük. Az ötödik Való Világba jelentkezőkkel akár egy normál méretű várost meg lehetett volna alapítani. Harmincnyolcezren szerettek volna beköltözni a Villába, de a finisben már csak százan mutathatják meg, miért pont ők lennének a legjobbak.

 

VV5: A civakodó pár is befutó lehet

VV5: „Nem zavar, ha a fenekem lesz a címlapon”

VV5: „Válok, felejteni megyek”

Idén a játékosok belbecse és a külcsínye egyformán fontos. Hisz a Való Világ 5 tele lesz ármánnyal és szerelemmel. A hódítás mellett azért másra is jut idő, hiszen sok minden változik a játék ötödik évadában.

A jelentkezők indokait a maratoni beszélgetések után lassan kívülről fújják a szerkesztők. A – „meg akarom találni magam, ki akarom próbálni, a médiában szeretnék dolgozni és a jó buli lesz” - már szinte kötelező tartozék a kortesbeszédekben. A műsor készítői másra is kíváncsiak, így azt kérték a leendő játékosoktól: hozzanak fürdőruhát a válogatásra.

Nemsokára mi döntjük el a beszavazó-show-kon, hogy kinek adunk esélyt megmutatni magát a Való Világ Villában. A szerkesztők szerint nehéz lesz a választás, mert aki képernyőre kerül, már mindenki igazi, különleges egyéniség!

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

rtlklub

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr473083098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása