Lady Gaga halálos beteg? Mennyi ideje van hátra?

2011.07.19. 16:27 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Úgy tűnik Gagának nincs több titka a nyilvánosság előtt. Ugyanis egy újságíró, aki egy éve nyomoz az énekeső után, most nyilvánosságra hozta a féltett információkat: a botrányhősnő halálos beteg!

  Az újságíró állítása szerint a sztárnak autoimmun betegsége van, ami a lupus névre hallgat. Ez sajnos végzetes lehet, és különböző fizikai jelei is megmutatkoznak, ami Gagán már most látszanak. Ilyen például a hajhullás, vagy a bőrhámlás. Az újságíró szerint az énekesnő ezért visel mindig parókát, és ezért van rajta ujjnyi vastag smink.
 
Ha ez még nem lenne elég, a hírek szerint a popszakma üdvöskéje drogfüggő, amiből az következik, hogy rohamosan fogy. Állítólag van, hogy egy egész hétig nem vesz magához táplálékot, hogy beleférjen a fellépő ruháiba. Ian Halperin nyomozásai alapján bizony az énekesnő könnyen szenvedélybeteg kollegái sorsára juthat. Mondhatjuk, hogy Lady Gaga tönkreteszi magát. De vajon mi oka lehet erre a világ egyik legnépszerűbb celebjének?
 
Nektek mi a véleményetek minderről? Tényleg veszélyben foroghat a popkirálynő élete?

 

hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr613080580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása