Gigi újabb sebet ejtett Jerzyn!

2011.07.19. 19:38 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Valóra vált Jerzy álma, aki már a villában is arról ábrándozott, hogy saját produkciójában mutathassa be szakácstudományát.

Mi sem természetesebb, hogy az egykori táncosfiú az első főzésén egykori villatársait látta vendégül a Római Beach étteremben. Persze Gigi, Zsófi és Leonidász, mint kukták is szerepet kaptak Jerzy mellett.

Míg Zsófi és Leonidász a grillzöldségek előkészítésében segédkeztek, addig Gigi Jerzy mellett a hússütőnél serénykedhetett. A főzés mellett folyamatosan egymást ugratták az egykori villalakók, akiknek a figyelmét inkább a poénok, mintsem a főzés kötötte le. Így történhetett, hogy egy óvatlan pillanatban Gigi beleégette Jerzy karjába a forró húslapátot.

Kíváncsi vagy, hogyan sikerült Jerzy grillétele, illetve tudni szeretnéd, mi volt a véleménye Zsófinak Gigiről? Nézd meg a Blikk TV adásában!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr943081115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása