Eltűntek Alekosz beígért milliói!

2011.07.19. 17:31 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Az Okostojás úgy tűnik, csak addig volt értékes reklámfelület, amíg a Villában tartózkodott; a milliós reklámszerződések sohasem érkeztek meg hozzá.

Alekosz a mai napig várja, hogy reklámszerződéseikkel megkeressék azok a cégek, amelyek képviselői nagy mellénnyel tették meg ajánlataikat még abban az időben, amikor a villában volt. A jelentkezők között akadt szeszesital-gyártó és dohánytermék-forgalmazó is, illetve a legnagyobb falatnak az a német tulajdonú cég tűnt, amelyik évi negyvenmilliós szerződésével kürtölte tele a honi médiát. A hatalmas összegért cserébe Alekinyónak az lett volna a feladata, hogy népszerűsítse azt a bevásárlóközpontként működő kacsahajót, amely állítólag ezen a nyáron halad végig a Duna teljes szakaszán, hogy időnként hosszabb-rövidebb időre megálljon a nagyvárosok partjainál.

"Amikor kijöttem a villából, én is olvastam, hogy igazi üzleti kánaán vár rám a való életben, de ennek eddig jelét sem láttam, holott valóban szívesen reklámoznék néhány értelmes dolgot. Egyelőre persze a kivárás taktikájával élek, és várok, különösen a kacsahajós ajánlatra, hiszen az igazán komoly összeget ígért, feltéve, ha igaz. Mindenesetre bárki számára könnyen elérhető vagyok, így ha valósak lennének az említett lehetőségek, bizonyosan belefutottam volna legalább az egyikbe" - mondta Alekosz az Új Ásznak.

A napilap információi szerint az RTL Klubot sem keresték az Alekosszal reklámozni kívánó cégek, pedig a csatorna a még több évig élő szerződésük ellenére is elengedné felfedezettjét.

 

hir24



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr373080779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása