Kiállítással és chipsszel ünneplik a South Park 15. évadját

2011.07.18. 16:50 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

 A Comic-Con nevű rajongói találkozónak egyik fő attrakciója lesz a South Park pavilonja, amellyel a rajzfilmsorozat tizenötödik évadját ünneplik az alkotók. 

A július 21. és 24. között San Diegóban megrendezett képregényes és televíziós rendezvény, a Comic-Con a South Park áprilisban indult, tizenötödik évadjával is foglalkozik: a rajongók ennek keretében ellátogathatnak South Park főutcájára és az iskolai menzára, melyek élethű mása a fesztivál egyik fő attrakciója lesz. A látogatókat ezenkívül kiállítás várja, ahol a rajzfilmsorozat ihlette művészi munkákat tekinthetik meg, és természetesen mindenféle relikviák vásárlására is lesz lehetőség.

A belépőjegy mellé jár egy zacskó chips is, melyet Cartman kedvenc nassolnivalójáról, a Cheesy Poofsról (magyarul Sajtos Pufi vagy Nihil Nasi) neveztek el - a terméket a tizenötödik évadhoz kapcsolódva piacra is dobják, a továbbiakban a Wall-Mart bolthálózatban lesz kapható, az Egyesült Államok egész területén. A South Park 1997 augusztusában debütált a képernyőn, a tizenkettedik évad magyarországi premierje alkalmából bővebben is írtunk a sorozatról.

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr383077446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása