Ütős lett a Sherlock Holmes 2 teljes előzetese

2011.07.15. 15:58 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Alig egy nappal az előzetes előzetese után megérkezett a Sherlock Holmes-mozifilm folytatásának második trailerje, melyben a főhősök mellett a főgonoszt, valamint Noomi Rapace-t is láthatjuk. 

A Warner Bros. Pictures a netre is felpakolta Robert Downey Jr. legújabb folytatásfilmjének, a Sherlock Holmes: A Game of Shadows-nak az első előzetesét, melyből meglepően sok minden kiderül a film történetéről. Ebben az epizódban Holmes nemezise, az első részben homályba burkolózó Moriarty professzor is be fog mutatkozni, akit Jared Harris fog alakítani, sőt, Holmes testvére, Mycroft (Stephen Fry) is tiszteletét fogja tenni a filmben. 

A Sherlock Holmes: A Game of Shadows anyagi sikere szinte biztosra vehető, az év egyik legnagyobb szenzációja lenne, ha nem teljesítene jól a mozik jegypénztárainál. Erre pedig azért is lehet szükség, mert ha a készítők az eredeti Conan Doyle-történetet követik, mely ihletet adott filmjüknek, akkor a második rész erőteljes cliffhangerrel végződhet, sok minden nyitva maradhat benne.

 
sg.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr23070337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása