Bikinis csajokkal elindult a Balaton Sound!!!

2011.07.07. 19:54 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Négynapos zenés strandolás kezdődött Zamárdiban, már most tömegek ostromolják a bejáratot, ma 30 fok van, holnap 33 lesz, fürdőruhában kibírható.

Hip-hop mégpedig magyar hip-hop rombol a Nagyszínpadon, tömegek strandolnak a parton és táncolnak a kisebb helyeken. Balaton Sound első látásra.

A Party Aréna még üresen villog, mint valami magányos neonreklám a puszta közepén, de többnyire tele lesz elszánt partizókkal. A jegyeinkhez alig tudtunk hozzájutni, olyan tömegek indultak zenés strandolásra már délután, este pedig Tiësto fellépésre már tényleg nem lehet mozdulni majd.

30 fok meleg van, és lesz a leghidegebb nap a parton, úgyhogy mindenki elszánt strandolásba kezdett, a dress code pedig a fürdőruha és a strandpapucs. Délután még az Irie Maffia köszön nekünk vissza a Nagyszínpadról. Nemrég búcsúztunk el tőlük Sopronban a VOLTon, és tessék, már megint szólnak a számaik. 

Itt még az első koncertek előtt üreskedett a színpad, azóta már a fürdőruhás fiúk és lányok a koncerteken állnak. Mi már egyszer napszúrást kaptunk, sebaj, sok víz, és egy gyors strandolás segít. 

Kimész? Ott vagy? Élvezed?

 

Neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr443048203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása