Alekosz és Olivér: Háború a pénz miatt!

2011.07.06. 11:21 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Négy lány szórakoztatta lakásavatóján Alekoszt. Barátja, Olivér nem ment el.
 
BUDAPEST – Egy ember hiányzott, de az nagyon, Alekosz kedd esti bulijáról. A villa okostojása több turnusban vendégelte meg barátait, hiszen olyan sok embernek szeretné megköszönni, hogy támogatták bezártsága alatt, hogy egyszerre nem férnek el vadonatúj otthonában.A féktelen buliról azonban a korábbi lakótársak közül többen is hiányoztak, de ami a legszembetűnőbb, hogy a „nagy barát", Olivér is. Pedig ő volt az, aki a villában töltött három hónap alatt folyamatosan támogatta Alekoszt, mindig, minden körülmények között kiállt mellette. Ezúttal azonban nem mulatott együtt „tesójával", pedig korábban, az összes kiszavazóshow alkalmával ott ült az RTL Klub stúdiójában, a nézőtérről bátorította barátját, sőt a szexkiborg párbajai előtt mozgalmat indított a szavazatokért.
 

Valami azonban megtörhette ezt a korábban idillinek tűnő barátságot, Olivér ugyanis még csak meg sem akarta indokolni, miért nem jelent meg a házavató bulin.

– Maradjunk annyiban, hogy nem érek rá! – mondta a Blikknek Olivér, aki ennél többet nem kívánt elárulni, a hangsúlyból azonban arra lehetett következtetni, távolléte mögött több áll, mint egy szimpla elfoglaltság.

A Blikk úgy tudja, a pénz állhat kettőjük „szakításának" hátterében. Merthogy Olivér és Alekosz korábban eltervezte, hogy majd együtt járnak haknizni, ám a két legjobban fizetett valóságshow-hős egyszerűen túl drága egy közös fellépésen, több mint félmilliót kellene fizetni kettőjüknek, ennyit pedig „nem érnek". Így aztán Alekosz villabeli társai helyett vidám hölgykoszorúval avatta fel a lakását. Ott volt új barátnője, Betty, vala mint a feleségkereső műsorában megismert Olga, Brigitta és az exmenyasszony, Veronika.

Nem Olivér lenne az első, aki Alekosz utóbbi időben tanúsított viselkedése miatt elfordul az okostojástól. A múlt héten éppen másik jó barátja, Éva fakadt ki a Blikk hasábjain, hogy mennyire elege van már egykori villatársa viselkedéséből.

– Mintha soha nem ismertem volna! Alekosz a játék vége óta teljesen megváltozott, már nem az az ember, aki a villában volt – dühöngött az amúgy is forrófejű, és most igencsak megbántott lány. – Teljesen el van szállva magától, az biztos. Mostanában gyakran felhívtam, mert szerettem volna vele találkozni. Hiába, ugyanis Alek minden alkalommal lerázott, mondván, hogy sok a dolga és csajozik – panaszkodott a törtető lány, aki szerint a görög szexkiborg győzelme jórészt neki köszönhető.

– Nyugodtan kimondhatom, hogy ha nem vagyok, Alekosz nem nyeri meg ezt a játékot. Ezzel a szerepjátékkal, amellyel fél évig megvezette az országot, nem fogja sokra vinni! – nyilatkozta korábban Éva. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy végül a törtető lány se ment el a nagy bulira, sőt Szandika se jelent meg.

Alekoszt mindez nem vágta földhöz, azaz nem viselte meg, hogy a nagy lakásavató parti nem úgy alakult, ahogyan tervezte.

– Nekem Éva és Olivér is azt mondta, hogy fogorvoshoz ment – magyarázta. – Nem esik rosszul, hogy nem jöttek el, megértem, hogy a lidocain „lezsibbasztotta" az agyukat! Szandikával pedig nem tudom, mi van, várom a visszajelzését...

Blikk


A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr463043971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása