Nincs vevő a randibuszra-Alekosz

2011.06.20. 11:41 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

BUDAPEST - Úgy tűnik, egyelőre senkinek se kell az a különleges kialakítású busz, amellyel a görög hódító, Alekosz feleségkereső műsorában randira vitte az érte versengő hölgyeket. A minibusz olyan feledhetetlen pillanatoknak volt tanúja, mint például Andrea (33) és Veronika (19) heves csatája Alekoszért (32), így a rajongók most rendkívüli ereklyéhez juthatnak. Potom 700 ezer forintért ugyanis bárki Alekosz bőrében érezheti magát, egy népszerű aukciós portálon keresztül lehet licitálni a valóságshow-hős járgányára, ám érdeklődő nincs.

Az 1991-es, benzinüzemű jármű akár hét személy szállítására is rendelkezik engedéllyel, de a jelenlegi változatában inkább egy utazás közbeni romantikus vacsorára alkalmas, hiszen a pluszülések helyett egy asztallal szerelték fel.

A Szerelem a legfölsőbb szinteken elengedhetetlen kelléke kiszolgálta főnökét, és talán új kihívásokra vágyik. Remélhetőleg az új tulajdonosnak nagyobb szerencsét hoz majd a szerelemben, mint Alekosznak, hiszen ő a görögországi nyaralás után szakított Veronikával, és bevallotta, még mindig régi barátnőjét, Tündét szereti.   

Megvennéd?

 

blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr942999856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása