Visszafogottan, Alekosz-interjúval búcsúzott Fábry

2011.06.17. 18:56 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A VV4, az Alekosz-féle valóságshow és a Csillag születik után 2011 tavaszára véget ért az RTL Klubon az Esti Showder is, jónak mondható, 29,5 százalékos közönségaránnyal.

Kereskedelmi célcsoportban jóval a csatorna átlaga fölött hozott a 29,5 százalékos közönségaránnyal búcsúzó Esti Showder június 16-án. A műsor még csak 24 százalékkal nyitott, de a vége felé már 32-35 százalékos közönségaránnyal ment, sok tévéző várta, hogyan alázza majd a valóságshow-kért nem rajongó Fábry Sándor Alekoszt.

A műsorban a Csillag születik döntősei voltak a kiemelt vendégek, énekelt a győztes László Attila, táncolt a végéig eljutó Appril Project, de kapott pár percet a magyar állampolgársági vizsgájáról dadogó Fekete Pákó is. Fábry szokatlanul kedvesen bánt a vendégekkel, majd a VV4 győztesével, Alekosszal készített rövid, telefonos interjút: a korábban több meghívottnak be-beszóló showman - a várakozásokkal ellentétben - nem csinált bohócot belőle,  mindössze egyszer nevezte fatökűnek az RTL Klub első számú realitysztárját.

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr602993192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása