Megant kirúgták a Transformersből!!!

2011.06.05. 16:52 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A rendező bekavart és lecserélte Megan Foxot...

Northfoto

 

A film másik sztárja Shia LaBeouf tálalt ki arról, hogy miért nem jött ki egymással Fox és a rendező Michael Bay:

"Megan kialakította ezt a szexi, dögös girl-power stílust, nagyrészt a rendező miatt, mert Michael ezt igényli. Mike a filmjeiben szereti a 16 éves lányok szexualitását kihozni egy nőből. Ez Megannak sokszor kényelmetlen volt. Rá lett dobva ez a szexi szerep. Amerika legszexibb nőjének kiáltották ki és egyre nehezebben birkózott meg ezzel. Mike pedig egyre többet várt el és nem volt tapintatos, mert a forgatáson erre nincs idő."

- magyarázta. LaBeouf azt is elmondta, hogy Megan szerepére máris új csaj jött Huntington-Whiteley modell személyében. Ő sokkal jobban megfelel Bay igényeinek. Sőt Shia szerint az egész forgatás hangulata jobbra fordult, mivel az új lány jobban kijön a rendezővel...

Mi azért csalódottak vagyunk, hisz Megan illett a filmhez, de az is igaz, hogy egy ideje már szakítani akart a Transformers-lány imidzzsel.

Szerintetek ugyanaz lesz a Transformers Megan Fox nélkül?

 

neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr592959428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása