Kiszel Tünde: Nincs mentség Fluor Tomi számára, jön a bíróság!

2011.06.01. 19:33 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Kiszel Tünde is reagált a botrányos Fluor Tomi-videóra, amiben a tinisztár nem gyengén szétcsúszott állapotban trágárságokat is üvöltött róla két éve egy buliban.

"Az édesanyjának kellett volna őt arra nevelnie, hogy egy nőt tisztelni kell, és fontos normálisan, szépen beszélni" - mondta el Tünde a TV2-nek.

A dekoratív médiaszemélyiség arról is beszélt, hogy Fluornak az elmúlt két évben lehetősége lett volna bocsánatot kérni, de nem tette, noha többször is összefutottak személyesen, amikor Fluor csak "lapított". Online bocsánatkérésével sem elégedett Tünde: szerinte a honlapján írtak csak olajat jelentenek a tűzre.

A legkomolyabb probléma mégis csak az, hogy Tünde tízéves lánya, Donatella is látta a videót, hiszen az iskolában az osztálytársai megmutatták neki. Tény, hogy senkinek nem kívánjuk, hogy az anyjáról hasonló felvételt kelljen végignéznie, miközben az egész iskola rajta röhög. 

"A bíróságon találkozunk, nem tűröm, hogy bárki is megsértse Donatellát" - összegezte a lényeget Kiszel Tünde.

 

Mit szólsz hozzá?

 

neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr142949680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása