Elbukta a döntőt a tinilányok kedvence!

2011.05.28. 20:21 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Tegnap elérkezett a finálé ideje A Nagy Duett című műsorban, amelytől elsőként a tinik bálványa SP és párja Iszak Eszter búcsúzott. A továbbjutó két páros közül pedig Caramel és Trokán Nóra vitték el az év sztár duettjének járó címet, akik az utolsó három percben fordítottak az álláson. Íme az est krónikája.

Fél tíz előtt valamivel színpadra lépett A Nagy Duett két műsorvezetője, akik – most már mondhatni, hogy szokás szerint –, nagyon elegánsak voltak: Liptai Claudia, és Majka fehérben tündökölt, ám ez az este nem róluk szólt, hanem a három döntős párosról. A forgatókönyv a következőképpen nézett ki: elsőként Peller Mariann és párja Bereczki Zoli énekelte el a Candyman című slágert, őket követte Iszak Eszter és SP, akik a Don’t stop the Music-kal remekeltek, főleg mikor is egy tánclépésnél a show részeként SP gatyája szétrepedt, és kivillant az alsógatyája. Trokán Nóra és Caramel a Twist and Shout című slágerrel varázsoltak retro hangulatot a színpadra. Mindeközben a leleményesek betekinthettek neten keresztül a backstage-be, ahol az összes régi versenyző páros helyet foglalt.

 
A második felvonás előtt a Király-testvérek léptek fel: Linda, Viktor és Ben Reborn című számukat adták elő. Utánuk Iszak Eszter és SP énekelte el a Partyarcot, ami utóbbi sztár közös dala Fluor Tomival. Éles stílusváltás következett: Trokán Nóra és Caramel az énekes gyönyörű dalát a Lélekdonort adta elő vonóssal, zongorával megspékelve, amiben Nóra egy gyönyörű, esküvői ruhára hajazó öltözékben pompázott. Az utolsó pár Peller Mariann és Bereczki Zoli volt, akik az Operett Színház sztárjának dalát, a Kerek egészet énekelték. Ebben volt egy hatalmas meglepetés a műsorvezetőnek: Zoli ugyanis egy olyan rapbetéttel készült, amiben Mariannról szövegelt, aki erről mit sem sejtett, így aztán meg is könnyezte. Ekkor történt, hogy összefésülték a zsűri és a közönség szavazatait, aminek eredményeképpen a tini-sztárok, Iszak Eszter és SP kiestek.

 
Eddig tartott ezen az estén a zsűri munkája, innentől ugyanis csak a nézői szavazatok számítottak. Hogy könnyebb legyen a döntés, mindkét bent maradt páros egy régebbi duettel állt elő: elsőként Peller Mariannék a Survivor-t, utánuk Trokán Nóra és párja a Joyful című dalt énekelte el. Míg a szavazatokra várakoztak, addig színpadra lépett 2010 legjobb férfi hangja, Kökény Attila, aki Miklósa Erikával egy olyan dalt adott elő, amit Dobrády Ákos írt.
 

Ezután jött a svéd csavar: már csak három perc volt a szavazásból, mikor felfedték a két fantomképet, ami alatt a százalékok szerepeltek. Ennél a pontnál Bereczkiék álltak a legjobban, ám ahogy azt már más szavazós műsorokban is megszokhattuk, hogy hogy nem, de a szavazás lezárásáig sikerült Carameléknek fordítani, így végül Trokán Nóra, és mestere Molnár Ferenc Caramel vihette haza az év duettjének járó díjat.

 
Szerinted is ők érdemelték meg a legjobban?

 

hotdog

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr42939585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása