Majka életveszélyes fogadása: 261 méterről kellene ugrania!

2011.05.25. 15:31 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Majka nagyon bízik a pókertudásában, akár az életét is hajlandó feltenni arra, hogy egy hónap múlva ezerszer annyi pénz lesz a számláján az Everest Pokernél, mint most

Egy hónap. Ez az időintervallum határozza meg mostanában Majoros Péter, alias Majka életét. Merthogy az Everest Poker magyar profiját ennyi választja el idei legnagyobb kalandjától, a Las Vegas-i World Series of Poker (WSOP) versenyeitől, és pontosan ennyi ideje van arra, hogy megezerszerezze a pénzét!

Nem tévedés, ezerszereséről beszélünk. Ugyanis az Everesttől profiszerződést kapó tévés műsorvezető komoly fogadást kötött egy barátjával.

 

– Már hetek óta azzal nyúz, hogy minek megyek a WSOP-re, csak lejáratom magam, úgyis kiesek minden versenyről az első körben. Tény és való, az utóbbi időben nem úgy sikerültek a tornáim, ahogy azokat elterveztem, de egy biztos: nem felejtettem el pókerezni – jelentette ki határozottan Majka. – Addig-addig szórakozott velem, amíg fogadást nem ajánlottam neki: leemelek minden pénzt a számlámról, csak egy dollárt hagyok rajta, és egy hónap alatt ezer dollárt csinálok belőle, vagyis megezerszerezem a tőkém. Amennyiben nem sikerül, úgy kiugrom a Las Vegasban található Stratosphere szálloda 108. emeletéről, ami nemcsak azért ijesztő, mert 261 méteres zuhanást jelent egy gumikötéllel, hanem azért is, mert elképesztő tériszonyom van.

Mit szólsz hozzá?

 

pokermania



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr92931681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása