Énekesnő lesz Gigiből!

2011.05.24. 18:42 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Budapest - Mindent megtesz Gigi (21) azért, hogy kihasználja a hirtelen jött népszerűségét. A volt villalakó ugyanis azok után, hogy lehetőséget kapott a Cool Tévénél – az Alekosznak való című műsort vezeti –, újabb merész lépésre szánta el magát: énekes szeretne lenni.
 
– Szeretek műsorvezetőként dolgozni, de vannak más irányú terveim is. Korábban énekeltem. Úgy érzem, hogy ezen a téren is sikeres lehetek – mondta Gigi. – Persze tisztában vagyok ennek a szakmának a nehézségeivel is. Rendszeresen fogok énektanárhoz járni, hogy képezzem magam.

A kérdés, hogy szólóban, a testvérével, Bécivel vagy netán egy másik együttessel lép majd először színpadra Gigi.

– A testvéremmel fogok zenélni. Ő rappel majd, én pedig énekelek. A populáris zene közel áll a szívemhez. A „rihannás" vonalat akarom képviselni majd – tette hozzá Gigi, hozzátéve: bárhogy alakul az élete, ugyanaz a mosolygós, lány marad.

Mit szólsz hozzá?

 

blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr982929473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása