Feljelentették a szomszédok a kiscsillagot!

2011.05.21. 13:47 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Kézdivásárhely — Csillag születik-lázban ég Kézdivásárhely. A városi televízió összefogott a rádióval, a helyi újsággal, és nyereményjátékokat szervez a polgármesterrel, hogy SMS-küldésre buzdítsa az amúgy is lelkes lakosokat.

„László Attilát be kell juttatnunk a fináléba" – hirdetik szinte minden fórumon. Attilát egyedül a közvetlen szomszédjai nem szeretik odahaza: korábban fel is jelentették a roppant tehetséges fiút, nem nézték jó szemmel, hogy énekel.

László Attila nemcsak a nézőket, a zsűrit is azonnal levette a lábáról fantasztikus hangjával

– A szomszédok közül több embert is zavart, hogy Attila énekel. Szóltak, hogy fejezze be, de mivel jóban voltunk velük, azt hittük, hogy csak viccelnek. Pláne, hogy a fiunk csupán délután 4–5 óra között gyakorolt, és akkor sem rockot vagy kemény zenét énekelt – magyarázta lapunknak Éva, Attila édesanyja. – Elmentek a rendőrségre, és feljelentettek bennünket. Szerencsére ismertük a rendőröket, így semmi bajunk nem lett az ügyből. Behívták Attila apukáját, és tisztázták a dolgot.

A megszeppent fiatalember segítségére végül az egyik helyi vendéglátós sietett. A rendőrségi feljelentést követően egy pizzériában gyakorolt a fiatal fiú.

– Nagyon rendes a tulajdonos. Azt mondta, akkor megyek énekelni, amikor csak akarok – tette hozzá alig hallhatóan Attila.

A pizzériában mindenki szereti Attilát. Nyereményjátékot szerveznek az adások előtt, hogy minél többen szavazzanak a város büszkeségére.

– A férjemmel naponta többször is beszélünk telefonon. Mesélte, hogy egész Kézdi szorít Attilának. Bárcsak tudnák, milyen sokat jelent a fiamnak a szeretetük! – vette át a szót a mama. Kérdés, mihez kezd Attila a verseny után. Ahhoz még fiatal, hogy egyedül maradjon az anyaországban.

– Nem is sejtettük, milyen következményei lehetnek egy sikeres szereplésnek. Biztos, hogy egyedül nem hagyom itt Attilát. Mindenben segíteni fogjuk. Ha kell, akkor ideköltözöm – tette hozzá az édesanya.

Mit szólsz hozzá?

 

blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr902921377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása