Szandika visszatért a VV-villába-Videó!

2011.05.20. 15:59 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A korábbi Való Világ-szereplők közül Szandika és Gombi is visszatértek a bekamerázott objektumba, hogy erotikus táncot tanítsanak Alekosz háremhölgyeinek.

Rövid időre visszatért a VV4 villájába két korábbi szereplő, Szandika és Gombi erotikus táncot tanítottak a Szerelem a legfölsőbb szinteken szereplőinek. "Nagyon aranyosak voltak a lányok, szinte szomjaztak a tudásra. Szerencsére mindegyiknek van ritmusérzéke; igaz, a mozgásuk kicsit darabos volt, de hamar ráéreztek a rúdtánc ízére. Ha egy kicsit többet gyakorolnának, egész ügyesek lennének" - mondta a Blikknek Szandika.

Az RTL Klubot eddig - két részletben - összesen 232 millió forintra büntette a médiahatóság, részben a Való Világ túl erotikusnak vélt jelenetei miatt. A műsort ugyanazon stáb készítette, mint Alkeosz realityjét: az [origo] kérdésére előbbi valóságshow és a párkereső műsor kreatív főszerkesztője elmondta, hogy mindenben igyekeznek megfelelni a médiatörvényben leírtaknak.

 

Mit szólsz hozzá?

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr992919500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása