Megérkezett a The Expendables 2 első plakátja!

2011.05.14. 16:12 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Egyelőre még szinte semmit sem tudni a The Expendables - A feláldozhatók folytatásáról, azonban a Lionsgate stúdió komolyan veszi a film reklámozását, így az első plakátjai már fel is tűntek Cannes városában.

Egyelőre még azt sem tudni, hogy ki rendezheti a The Expendables - A feláldozhatók második részét vagy, hogy mikor kezdődik el a film forgatása, azonban a FirstShowing.net már rá is talált az alkotást reklámozó plakátra Cannes-ban. A 2012. augusztus 17-i amerikai premierrel rendelkező filmnek egyelőre egy biztos pontja van: Sylvester Stallone, aki bár sem írni, sem rendezni nem fogja a filmet, abban mindenképp szerepet vállal, még akkor is, ha korábbi karaktereivel ellentétben itteni figurája, Barney Ross cseppet sem volt emlékezetes.

A Nu Image kiadta egyébként a második rész szinopszisát, ami szerint ezúttal a zsoldosok személyes ügyben tesznek ezúttal rendet. Egy küldetésen ugyanis brutálisan végeznek Toollal (Mickey Rourke) a csapat szívével és lelkével, mire társai bosszút esküsznek. Azonban nem csak bennük kavarognak gyilkos indulatok, hanem Tool fiatal és vad lányában, Fionában is, aki ugyancsak felkerekedik, hogy levadássza apja gyilkosait. Őt azonban egy kegyetlen diktátor elfogja és váltságdíjat követel érte.


Mit szólsz hozzá?

 

sg.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr322903506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása