VV4: Anikó két pasi között örlődik

2011.04.30. 13:58 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Egykori párja a stúdióban várja. De van más is, aki megdobogtatta a szívét
 
BUDAPEST -  Nem csupán családja, hanem titkos hódolói is alig várják, hogy viszontláthassák vasárnap este Anikót. Anikó (22) szingliként költözött be a villába, azt azonban nem tagadta, hogy csupán három héttel a beköltözése előtt szakított kedvesével.

Villaléte alatt azonban arra is fény derült, hogy a szakítás és a beköltözés között találkozott valakivel, aki megérintette a szívét. Erről a bimbózó kapcsolatról rejtélyesen és ritkán mesélt a villában a lányoknak, ráadásul a fiú nevét soha nem említette. Sőt, amikor Éva egyszer fel merte hozni ezt a románcot Olivérrel való viszonyával kapcsolatban, Anikó hatalmas balhét vert ki.

– Ani, amikor te beköltöztél ide, beszéltél egy fiúról, aki állítólag elég közel állt hozzád, na, most akkor vele mi van? – tette fel a kérdést az igazmondó hintában Éva, amikor a többiek éppen Olivérrel való barátságáról faggatták a villa rosszkislányát. Akkor úgy tűnt, Anikó még csak gondolni sem akar arra a fiúra, és elképzelhető, hogy a titkos hódolója pont emiatt bizonytalanodott el annyira, hogy úgy döntött, nem vesz részt a vasárnapi párbajon.

Ám az a fiú, akivel beköltözése előtt szakított, talán újra fellángolt iránta, mert ő egészen biztosan ott lesz az RTL Klub stúdiójában, hogy támogassa a lányt.

Hol jár az esze? Anikó nem csak a párbaj miatt,a titokzatos pasik miatt is tépelődhet

– Sajnos aki a legfontosabb neki, az édesanyja, nem tud hazajönni, Anikó volt párja viszont ott lesz... – súgta meg Anett, Anikó barátnője. Kérdés: Anikó valóban őt várja-e, vagy esetleg jobban örülne annak a fiúnak, aki megérintette a szívét, mielőtt beköl-beköltözött volna?

A válaszra pedig hamarosan fény derül, hiszen még akkor is, ha Évával szemben Anikó győztesként megy vissza, mindössze egyetlen hetet kell még a luxusbörtönben tölteni, utána pedig valószínűleg nem csupán két férfi, hanem jóval több hódoló között lesz alkalma válogatni.

Mit szólsz hozzá?

 

blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr632866702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása