VV4: Anikó kiborult Olivér távozásakor - Videó!

2011.04.25. 15:53 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Bár tagadták, hogy bármilyen érzelem is fűzné őket egymáshoz, nem egyszer tűnt úgy korábban, hogy Anikó és Olivér között több van, mint barátság.

A csatorna nemrég úgy döntött, szavazást indít a nézők között, hogy kiderítsék, utóbbiak kit látnának viszont a legszívesebben a villában a korábbi lakók közül. A kiválasztottak között volt Olivér is - az a fiú, aki szemmel láthatóan a legközelebb állt Anikóhoz a villalét során. Bár korábban mindkét fél tagadta, hogy bármi több lenne köztük barátságnál, nem egy árulkodó jel volt, amely kapcsán arra lehetett következtetni, hogy, ha lehetne, szívesen fűznék szorosabbra is a köztük lévő szálakat. Utóbbi gyanút erősíti Anikó meglepő elérzékenyülése Olivér második távozása után: a sötét hajú ciklon ugyanis könnyekben tört ki, amikor Oli búcsúzni kezdett. Mi ez, ha nem...?

 

Mit szólsz hozzá?

 

life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr362854225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása