VV4: bejött a papírforma, Béci ellenfelet választott!

2011.04.14. 19:58 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A Való Világ 4-ben Béci húga barátját, Jerzyt viszi párbajra, ahogy azt sok volt villalakó megjósolta az elmúlt napokban. A győztes már benn van a legjobb három közt, a következő párbajon pedig Éva és Anikó téphetik szét egymást.

A VV4 április 13-i kiválasztásán Béci előbb a riportszobában vallott arról, hogy nehéz volt meghoznia a döntést. "Ez azonban egy egyéni játék, nincsenek csapatok, csak egy ember nyerheti meg. Amint rám került a kendő, mindenki megváltozott a szememben" - válaszolgatott komótosan Sebestyén Balázs kérdéseire. A nappaliban az erősen másnapos Alekosz csendesen gubbasztott, Anikó térdét markolászta (előző nap olyan részeg volt este, hogy félig csukott szemekkel a hatodik villalakót kereste, mire felvilágosították, hogy napok óta csak öten lézengenek az objektumban), Éva szemrebbenés nélkül hazudozott a műsorvezető kérdéseire, Jerzy pedig nyugalmat mímelt.

"Sztenderd, olyan mintát hoz, amiből nagyon sok van. A legnagyobb probléma, hogy átlagos" - jellemezte a kihívót a táskás szemekkel, gyűrött arccal rendelkező Alekosz. Béci nagy sóhajjal állt fel, elismételte, hogy ő nyerni jött ide. "A végjátékban nem mindegy, kit viszünk ki párbajozni. Éva, szerencséd, hogy rajtad a kendő, mert téged vinnélek ki" - kezdte. A kendőt végül Jerzynek adta, mondván, valamikor úgyis meg kellett volna küzdeniük, és így legalább nem egymást gyengítik a legvégén - Anikónak pedig jelezte, hogy így minden adott, hogy ő a következő párbajon Évát vigye ki.

Mit szólsz hozzá?


origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr502826584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása