Béci újra párbajozik!

2011.04.11. 16:31 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Bécit (26) küldik párbajra a villalakók, Éva és Alekosz jelével ugyanis ő kapta a legtöbb szavazatot. A Való Világ testvérpárjának bent maradt tagja nem lepődött meg a kiválasztáson, azt azonban nagyon sajnálja, hogy szüleinek Gigi múlt heti párbaja után újra fel kell utaznia a fővárosba, ami a család anyagi helyzete miatt újabb nagy érvágás nekik.

Béci legutóbb Olivérrel párbajozott, akkor a villa vagányát ki is ejtette, ami hatalmas önbizalmat adott neki. Kérdés azonban, hogy most is olyan erősnek tartja magát, hogy kihívja a legesélyesebbnek tartott Alekoszt, és le is tudja győzni, vagy más taktikát választ, és egy szerinte gyenge játékost visz ki. Az biztos, hogy a legnagyobb ellenfelét, Évát nem hívhatja ki, hiszen ő védettséget élvez, így Jerzy és Anikó sem érezheti biztonságban magát.

Ki a kedvenced?

 

blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr802817758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása