Marad a Való Világ fináléjának dátuma!

2011.04.08. 18:13 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Laci távozása nem borítja fel nagyon a VV4 menetrendjét: marad a vasárnapi kiválasztás, és május 8-án vége is a szériának.

A Való Világ-ban Laci pszichésen nem bírta a megpróbáltatásokat, feladta a játékot, és ezzel okozott némi fejtörést a VV-stábnak, mert borulni látszott a kiválasztások, kihívások és párbajok menetrendje. A szereplő távozásáról, annak okairól itt olvashat bővebben. Lacin kívül a csatorna is vesztes, mert egy párbaj több tízmillió forintos bevételt is jelent, ha elég nagy számban szavaznak a tévézők.

Mint az [origo] megtudta, a produkció a végjáték felé közeledve már nem küld be új embert a dél-budai objektumba (Zsuzsi korai kizárása után őt még pótolták, ekkor került be Ildi a játékba). A vasárnapi kiválasztás is marad, ahogyan a május 8-ai finálé dátuma sem változik.

A VV4-ben már csak öten vannak játékban, kevesebb emberrel nehezebb izgalmas összefoglalókat gyártani, így valószínűleg ismert médiaszemélyiségek költöznek majd be a villába a következő hetekben, akár két-három napra - ahogyan tette ezt korábban Verebes István, Dopeman vagy mostanában LL Junior és Kasza Tibor.

 

Mit szólsz hozzá?


origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr772810199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása