VV4: Éva nyert, Gigi kiesett!

2011.04.03. 21:43 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Minimális különbséggel, de Éva nyerte a ma esti Párbajt. A Törtető lány folytathatja a játékot.
 
A Párbaj részletesen:

Megkezdődött a ValóVilág4 nyolcadik párbaja: ma este összecsap a rend és a káosz, a konfliktus és a megalkuvás, a báj és a dögösség!

A folytatásban felidéztük a két lány kapcsolatát, majd először Éva köszönt el társaitól és elindult a stúdió felé. A Törtető lány legjobb pillanatai után, Gigi búcsúzott el barátaitól. A Villa amazonjának legszebb pillanatai sem maradtak el.

A szünet után sorra vettük a Villa összes lakóját: elsőként, Laci került nagyító alá, a Villa mackóját Anikó, Béci, Alekosz és Jerzy követte. Ezután a Villa egykori lakói mondták el véleményüket a párbajozókról.

Eljött a kortes beszédek ideje: Éva mellett Alekosz, Gigi mellett pedig Jerzy kampányolt. Nem sokkal később, a Villalakók véleménye is kiderült, a többség Gigit várja vissza.

Lezárult a szavazás: minimális különbséggel, de Éva nyerte a ma esti Párbajt. A Törtető lány könnyeivel küszködve, de boldogan indult vissza társaihoz. Gigi szerelmétől köszönt el.


Az Összefoglaló részletesen:

Elérkezett a nagy nap: a ValóVilág4 nyolcadik párbaja. Hamarosan kiderül, Éva vagy Gigi folytatja a játékot.


Természetesen a nagy összecsapás előtt összefoglaltuk a tegnapi eseményeket. Jeles napra ébredtek ugyanis a kertlakók és a Villalakók, méghozzá Béci születésnapjára. A Villa táncosát lakótársai mellett barátnője is felköszöntötte. Ám, amíg Béci felhőtlenül örült szerelmének, Jerzyt könnyekre fakasztotta a szülinapi ünneplés. A Szépfiú érzékenységét a család hiányával magyarázta. Egy biztos: Jerzyn kívül Béci is tart az egyedülléttől, megfogadta, hogy a Villalét után elveszi barátnőjét.

A születésnap folytatásaként egy hip-hop táncversenyt rendeztek a Villalakók, Béci szórakoztatására. A szülinaposnak nem volt más dolga, mint hátradőlni és végignézni a produkciókat, ezután pedig kiválasztani a győztest, aki nagy meglepetésre Laci lett. Természetesen nem volt balhémentes a buli: Alekosz folyamatosan beszólt Anikónak, aki ezen annyira kiakadt, hogy kiosztotta a görög harcost.

Anikó tehát dühös Alekoszra, de holnaptól valószínűleg nem lesz már ideje és kedve sem ahhoz, hogy ilyen apróságokon felhúzza magát. A Celeb vagyok, ments ki innen című műsor mintájára dzsungel hét vár Béciékre. A luxusbörtön lakói újra kint laknak majd a kertbe, és bátorságpróbákkal juthatnak majd ételekhez.

Hamarosan kezdődik a Párbaj, aminek a végén kiderül, hogy Éva vagy Gigi folytatja a játékot. A csata vesztesének ugyanis örökre el kell hagynia a Villát. Természetesen tegnap már mindkét lány teljes gőzzel a mai estére készült. Egyikük számára sem mindegy hogyan alakul a végeredmény, mindketten győztes típusok, küzdenek a végsőkig, ha kell, ezért aztán tanácsokat kértek társaiktól arra vonatkozóan, hogyan is lenne esélyük megnyerni a Párbajt. Éva Alekoszt választotta tanácsadónak, ebben nincs is semmi meglepő, Gigi viszont a várakozásokkal ellentétben nem a hozzá legközelebb állókkal, vagyis a bátyjával vagy a szerelmével készült fel, hanem Laci segítségét kérte.

A lányokat tehát ellátták jó tanáccsal a srácok, és mire mindent megbeszéltek, eljött a lefekvés ideje. Sem Éva, sem Gigi nem lehetett biztos abban, hogy nem az utolsó éjszakáját tölti-e a Villában. Épp ezért mindketten eldönthették, kivel szeretnének aludni. Természetesen Alekosz bepróbálkozott Évánál, Giginél, sőt: Anikónál is. A hellén végül egyedül aludt, Gigi viszont Jerzyvel töltötte az éjszakát, de szexmentesen.
 
Mit szólsz hozzá?
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr852797290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása