Bréking: megvan Rebecca Black új számának címe: LOL!

2011.03.30. 16:30 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Alig várjuk, komolyan, hogy mi jöhet még a Friday című, érdekesre sikerült kreálmány után, a dal címe már sokat sejtet: egyszerűen csak "LOL"!

A fekete hajú csinosság csak nemrég óta rendelkezik lemezszerződéssel, de immár a második "sikervárományost" finomítgatják a bandával.

Egyelőre csak annyit tudunk, hogy a projektnek a "LOL" címet adták, valószínűleg ugyanolyan pattogós, fiatalos és vidám lesz, mint elődje, s hogy mit gondol munkásságáról maga Rebecca?

"Örülök annak, hogy a korombeliekhez illő zenét csinálok, nem akarok másnak látszani, mint aki valójában vagyok. A lemezemen hallható dalok nagy része tiniknek való szerelmes szám, nincsenek bennük felnőtteknek való részletek, és ha cikiznek emiatt, hát csak tegyék, de jobb, ha tudják, hogy amíg a helyemen vagyok, addig csak saját magukat idegesítik ezzel."

Nagyon rendben van, amit a kiscsaj mond, reméljük, ez a Friday-móka csak egy esetlen kezdés volt, szeretnénk neki még egy esélyt adni.

Mit szólsz hozzá?

 

neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr12785549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása