Jelentős változások lesznek a Tv2 estéiben!

2011.03.26. 13:32 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Eltűnik A 40 milliós játszma, korábbi sávba csúszik az Aktív, és dupla adag Jóban Rosszban vár a csatornára kapcsoló nézőkre április 4-től.

Jelentősen átalakítja főműsoridős műsorstruktúráját a Tv2, természetesen nézettségi okokból. A Tények marad a helyén, A 40 milliós játszma pedig kikerül a programból. A csatorna közlése szerint eleve csak bizonyos számú hétre terveztek a műsorral, amely lassan javuló nézettséget mutatott, így várhatóan visszatér még.

Április 4-től előrébb kerül a struktúrában az Aktív, amelytől azt várja a Tv2, hogy a VV4-től vegyen el nézőket. 20.10-től pedig már kezdődik a Jóban Rosszban, és dupla részekkel kerül képernyőre a szappanopera, mert 20.40-kor újfent Csillagkút eseményeire figyelhet a tévéző.

 

Mit szólsz hozzá?

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr942773075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása