Breaking: Szandika szerelmes - Gombi barátjába!

2011.03.22. 18:28 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Ki gondolta volna, hogy a "való világba" visszatérve a plasztikcica szinte azonnal szerelembe esik valakivel?

Pedig így történt, és a szerencsés férfiú nem más, mint Gombi címeres barátja, Laci, akit legtöbben a Gotti becenéven ismernek.

- Nagyon kigyúrt, nagyon tetovált, nagyon vagány. Szóval pont az én esetem. Ugyanakkor kedves is, azt hiszem, a sors akarta, hogy mi egymásra találjunk.

– mondta a Blikknek Szandika.

Nem is sejthettük, micsoda tündérmesébe csöppentek ők ketten, hiszen amíg Dika a villa lakójaként tengette napjait, Gombi fényképein már jó előre kiszúrta magának a férfit, ám fogalma sem volt arról, hogy Gotti is ugyanígy volt vele kapcsolatban.

- A külső megfog, a belső megtart. Belül annyira édes, kedves, figyelmes lány. El kell hogy keserítsem azokat, akik azt gondolják, hogy ő egy naiv kislány. Nem az! Ő egy értelmes lány. Persze ehhez kellett a megfelelő partner is számára, tehát én megértem, ha a Földi halandókkal eddig nem értette meg magát. De most, hogy eljött egy félisten karjaiba, csoda ez az egész.

- áradozott új szerelméről a robosztus úriember, akivel Szandika már kerek három napja jár együtt.

A Tabu Tv riportját a románcról itt nézhetitek meg:

neon

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr262762828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása