Stifler és mamája visszatér! Folytatják a Pitét!

2011.03.20. 17:17 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Talán egy kicsit elkéstek ezzel, de azért örülünk: megerősítették, hogy újabb résszel bővül a legendás Amerikai Pite sorozat!

Az Amerikai Pite készítői úgy igazán sosem álltak le a filmsorozattal, hiszen folyamatosan jelentek meg DVD-n a gyengébbnél gyengébb folytatások, de azért az elég egyértelmű volt, hogy ha ismét sikeresek akarnak lenni, akkor ahhoz egy színvonalas mozifilm, na meg a régi szereplőgárda kell. Szerencséjükre úgy tűnik, most minden sínen van ehhez: a filmsorozat három főszereplője, Jason Biggs, Sean Williams Scott na meg a Jim papáját alakító Eugene Levy állítólag már meg is egyezett a Universallal, így aztán nemsokára meg is kezdődhetnek a munkálatok. Persze a filmgyártó cég nem állt meg a három színész becserkészése után, és most éppen a további szereplőkkel tárgyal. Ha minden jól megy, az American Reunion-ban visszatérhet Thomas Ian Nicholas, Chris Klein és Mena Suvari is, na meg persze a cseppet lecsúszott Tara Reid, és Stifler mamája, Jennifer Coolidge is.

Mivel éppen egyik színész sincs a karrierje csúcsán, ezért elég valószínű, hogy mindegyikük igent fog mondani a felkérésre – így aztán reménykedhetünk benne, hogy sikerül majd egy értelmes folytatást összehozni!

Megnéznéd az új részt?

 

neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr282756346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása