Friss! VV4: Béci a nyertes!

2011.03.12. 22:09 www.hirbase.blog.hu | 2 hozzászólás

60 százalékkal Béci nyerte a Párbajt.

 

A Párbaj részletesen:

Megkezdődött a ValóVilág4 hetedik párbaja: először Szandika köszönt el társaitól, majd elindult a stúdió felé. A folytatásban Béci búcsúzott el a lakóktól, Gigi könnyes szemmel vált el testvérétől.

A stúdióban elsőként Béci szabályszegéséről esett szó: a Villa szabályzata szerint ugyanis nem lehet kommunikálni a külvilággal, a vagány rapper ezt a szabályt szegte meg a minap, amikor szeretteinek üzent a falon keresztül. Tettéért természetesen komoly büntetésre számíthat.

A következő percekben Szandika és Béci legszebb pillanatai következtek, majd felidéztük a két párbajozó Villabeli konfliktusait. A kortesbeszédek előtt az egykori Villalakók mondták el, hogy szerintük kinek van helye a Villában.

Szandika mellett Éva, Béci mellett pedig Jerzy kampányolt.

Szandit a Villalakók közül Anikó, Éva és Alekosz várja vissza, Bécit pedig Gigi, Jerzy és Laci látná szívesen a luxusbörtönbe.

Lilu miután elhagyta a stúdiót, Buci lezárta a szavazást: a ValóVilág4 hetedik párbajának győztese Béci lett.


Az Összefoglaló részletesen:

A klipforgatás kulisszatitkaival kezdődött a mai Összefoglaló: tegnap már láthattuk, hogy miként zajlott a Kultúrcsürhe videoklipjének forgatása. Alekosz egyik pillanatról a másikra elhivatott rendezővé változott, zseniális volt. A Klikk klipforgatása azonban nem zajlott ennyire gördülékenyen. Szandika passzív volt, nem akart szerepelni a klipben, Anikó pedig berágott Jerzyre, nem éppen pozitív véleményét Lacinak és Alekosznak mondta el a Szépfiúról, természetesen Éva sem bírt nyugton maradni, ő például nem akart szerepelni a másik csapat klipjében.

A munkálatok után debütáltak a klipek.

Néhány hete egy férfimagazin profi stábja szállta meg a Villát, hogy erotikus fotókat készítsen a lányokról… A lányok azóta minden levél érkezésekor remélik, hogy végre ők is megnézhetik a fotókat. Most végre tényleg megkapták, de persze a fiúkat is roppant mód érdekelte. Az erotikus fotók nézegetése után egy erotikával teli, igazi brazil hangulatú karnevált tartottak a Villalakók… Persze ez is csak úgy zajlott, ahogy minden a Villában. Szandika, a nap nagy passzívja nem vett részt rajta, még a rögtönzött táncversenyhez sem csatlakozott. Éva viszont lelkes volt, de csak addig, míg meg nem hallotta Alekosz kritikáját.

Hamarosan elkezdődik a Párbaj, Szandika és Béci párbaja… A Párbaj előzményeit ismerjük… Arról, hogy mi történhet a mai Párbajon, természetesen tegnap is ment az agyalás. Béci nehéz helyzetbe került, hisz egyáltalán nem akar kikerülni a Villából, Szandika viszont maga sem tudja, mit szeretne. A legjobban mégis talán Gigi fél a közelgő Párbajtól. Hiába, ahogy egyre kevesebben vannak és egyre közelebb kerülnek a fődíjhoz, egyre izgalmasabbá válik a kérdés.

Olivér és Gombi után Szandika is úgy döntött, hogy magára teteti a kiválasztó jeleket. Három ember sikerült meggyőznie, ők mindannyian abban a hitben tették rá a jelet, hogy a Plasztikcica Évát viszi párbajozni, vagyis úgy gondolták, ezen az úton nagy eséllyel megszabadulhatnak a Törtető lánytól. Nem így történt, a nagyszájú szőke lány Bécit hívta ki.

Ki a kedvenced?

 

valovilag



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr712734544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexander77 · http://www.lefolyo.hu 2011.03.13. 09:53:52

nekem nem volt szimpatikus Szandika viselkedése

süti beállítások módosítása