Facebookos vita végződött halállal!

2011.03.11. 20:25 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Pelenkára adott kölcsön 20 dollárt egy brooklyni ügyvéd gyerekkori barátnőjének - ám a pelenkapénzen vita indult a Facebookon, mely aztán elmérgesedett. Kamisha Richards ügyvédnő épp egy kínai büfében vacsorázott, mikor régi barátja, Kayla Henriques rátámadt, és halálra szúrta. A nő ismerősei szerint az ügyvédnő már 15 éve viselte gondját a lánynak, mióta annak anyja meghalt.

Richards gyilkosa bátyjával, Ramaellel találkozgatott, mikor régi barátnője kölcsönkért tőle 20 dollárt, ám a lány a kölcsönpénzt végül nem a gyerekére, hanem magára költötte. Három napon át vitatkoztak a 20 dolláron - a Facebookon zajló vita a hétvégére elmérgesedett, és egyre inkább trágár szitkozódásba csapott át a két nő között.


Majd utolsó üzenetében a későbbi áldozat, Richards, állítólag egy facebookos üzenetben burkoltan megfenyegette „hidd el, én nevetek utoljára" - írta. Henriques válasza csak ennyi volt: „majd meglátjuk". Henriques egy konyhakéssel támadt a diplomája átvétele előtt álló nőre, akit halálra szúrt. Kamisha már letette utolsó vizsgáit, iskola mellett pedig egy óvodában is dolgozott. Az anya azt állítja, lánya barátja szerint az egész csupán egy kis „facebookos összezörrenés" volt.


Egyre gyakoribb eset, hogy a viták színhelyévé a Facebook válik - miután egy friss felmérés szerint az amerikaiak már többet beszélgetnek online, mint a való életben, nem meglepő, hogy sok későbbi bűncselekmény és tragédia kiinduló pontja lett a közösségi oldal.

Mit szólsz hozzá?

 

hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr112731849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása