VV4 kihívás: Szandika trükközött, Éva megúszta!

2011.03.10. 11:43 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A Való Világ-ban a rúdtáncos lánynál kihívás előtt, ellenfélként szóba jött Éva, Jerzy, Béci, Gigi, de Csengettyű úr, a villa kisegere is, Szandra sikeresen kavart meg mindenkit. Végül az Alekosz mellett legerősebb játékosnak tartott Bécit nevezte meg.

A rövid, de intenzív rúdtáncosi karrier után a villába érkező, "plasztikcica" kategóriában nyertes Szandika előbb az Olivér körüli csoportosulás mindennapjait színesítette önértékelési problémákkal küzdő, ám azért gyakran vidám lényével, de a bandavezér többé-kevésbé szándékos kiesése után átigazolt Béci táborába, és azokkal ellenségeskedett, akiket korában kedvelt (Éva, Alekosz). A szilikonos megoldásokat favorizáló, insomniával láthatóan nem küzdő lány új szövetségesei segítségével elérte, hogy három jelet kapjon, így kihívó lehessen: Jerzynek, Lacinak és Bécinek azt ígérte, hogy a nikotinfüggő, hisztériára hajlamos Évát igyekszik majd kiejteni, verbális eszközökkel. Mivel mindhárom férfiú szemrebbenés nélkül tudná nélkülözni a téboly határára gyakran sodródó, göndör hajú lány napi társaságát, bizakodva jelölték meg a szőke táncost.

Szandika (a képen balra) Stohl András kérdésére a riportszobában elmondta, hogy "a csúcson kell abbahagyni". A kihíváson már arról elmélkedett, hogy a zöld kendő előtt erősnek érezte magát, utána elgyengült, majd misztikus dumákkal szórakoztatta a nézőket,  mondván, meglátta az alagút végén a fényt. "Én ettől kész vagyok, napok óta" - dörmögte feszülten Laci, régi bajtársa, Béci pedig ennél is idegesebben reagált a hezitáló, szétcsúszó lány morfondírozását hallván. Nála ellenfélként kihívás előtt szóba jött Éva, Jerzy, Béci, de még a kicsiny Csengettyű úr is, a villa egere, tehát Szandra sikeresen kavart meg mindenkit.

"Eljött az én időm. Kértem a jelet: megkaptam. Engem terhel a felelősség, semmi gond" - kezdte Szandika, aki elmondta, hogy ha Alekosznak nem lenne lila kendője, azaz védettsége, akkor őt vinné. Évát akarta volna kihívni párbajra, de inkább nála erősebbet választott: Bécinek adta a kendőt, annak reményében, hogy a rapper fiú ki is ejti őt.

Kinek szurkolsz?

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr472727463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása