VV4: Szandika megy párbajra!

2011.03.05. 22:40 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
A Villa Plasztik cicája 3 jellel lett Kiválasztott...
 
Elérkezett a hetedik Kiválasztás napja. Balázs bejelentkezett a Villába és megkezdődött a Kiválasztás. Jerzy és Béci behozták a kiszavazó táblát, Éva kiment a riportszobába a bőröndért és kezdetét vette a Kiválasztás. Mielőtt megnevezték volna, hogy kivel nem szeretnének tovább együtt lakni megnézhettek néhány jelenetet az életükből, hogy tisztábban lássanak.

Elsőként azt láthatták, hogyan fogadták Alekoszt a győztes Párbajról. Majd hogyan közösítették ki Évát és Alekoszt, min kapott össze Szandika és Éva, illetve megnézhették az elmúlt hét legemlékezetesebb pillanatait is, mikor Kasza Tibi és L.L. Junior is bent lakott velük.

Végül elérkezett a pillanat, hogy kiderüljön a Villalakók kit küldenek Párbajra. A legtöbb jelet Szandika kapta, így ő fog Párbajozni.



Az összefoglalóban történt:
Véget ért a zene hete, a játékosok Kasza Tibi és L. L. Junior vezetésével írtak két új dalt. Az elmúlt napokban már láthatták, hogyan születtek a szövegek, a dallamok, hogyan választottak nevet a csapatok és hogyan gyakoroltak a játékosok. A nagy nap reggelén azonban minden Villalakó egy kicsit idegesebb volt, de a két zenész, L.L. Junior és Kasza Tibi még nálunk is jobban izgult.

A nagy munka után pedig jöhetett a jól megérdemelt pihenés és ezt Gigi és Szandika is gondolta. Félrevonult a szobába és egymással „játszadoztak”, ami nagyon kiverte a biztosítékot Jerzy-nél. A Szépfiú ugyanis félrehívta Gigit és megmondta neki, hogy az ő barátnőjét ne fogdossa senki, és ha szeretne vele lenni, akkor ezt többet ne csinálja. Gigi úgy érezte Jerzy egy kicsit túlzásokba esett, hiszen ő csak viccelődött Szandikával.

Kasza Tibi és L. L. Junior a dalpremier után is a játékosokkal maradt még, hogy levezessenek egy játékot, pontosabban egy talk showt. A Villában ugyanis megrendezték a „Kasza Tibi és L.L. Junior Villa-Lét Night Show-ja” című televíziós műsort. A zenészek lettek a műsorvezetők, a játékosok pedig a sztárvendégek. A műsor egy elképzelt jövőben játszódott, a jelenlegi Villalakóknak azokra a hetekre-hónapokra kellett visszaemlékezniük, amelyeket a Villában töltötték.

Az estének azonban ezzel még nem lett vége, hiszen tegnap volt a 100-ik napja, hogy az első Villalakók, vagyis Alekosz, Éva, Gigi és Béci beköltöztek a Villába. Ezt egy fergeteges bulival ünnepelték meg, melyen Kasza Tibi és L.L. Junior is részt vett. A két zenész ugyanis annyira otthonosan érezte magát a Villában, hogy nem akaródzott nekik hazamenni. Persze lehet, hogy Juniornak nem csak ez az egy oka volt, hogy maradjon. Az elmúlt napokban ugyanis nagyon összemelegedett Anikóval.
De nem könnyű egy ismert embernek a kamerák kereszttüzében flörtölgetni, így aztán a zenész és a Rosszkislány egy furcsa virágnyelven kezdtek társalogni, a végén pedig már nem is értették, hogy pontosan mit is akar a másik.

Szandika azonban nehezményezte, hogy legjobb barátnője, Anikó lecserélte L.L. Juniorra. Legnagyobb bánatát pedig ellenségével, Alekosszal osztotta meg.
 
Mit szólsz hozzá?
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr42713802

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: VV4: Évi pornózott Amerikában? 2011.03.07. 12:23:01

A fenti fotó a Villában készült Törtető Éviről. Hogy az alábbi videó is őróla készült-e, abban nem lehetek biztos, de a "szájhős" hölgy kísértetiesen emlékeztet a szőke villalakóra. Lehet, hogy ez nem véletlen?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása