Letölthető a Crysis 2 PC-s demója!

2011.03.02. 18:20 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

[EA] Most, hogy már kevesebb, mint egy hónap van hátra a Crysis 2 - az év egyik legjobban várt játékának - megjelenéséig, az EA és a Crytek örömmel jelenti be, hogy a mai naptól elérhető a Crysis 2 új, többjátékos demója Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszer, illetve PC platformokra. A PlayStation® 3 változat hamarosan érkezik. A Crysis 2 dinamikus többszemélyes játékmódja a termékcsalád speciális nanoruhájára alapoz: ez a hipermodern második bőr a játékosokat a harcban emberfeletti képességekkel - erővel, láthatatlansággal és gyorsasággal - ruházza fel.

Az elmúlt hónapban 1,7 milliójátékos töltötte le a korábbi többszemélyes demót Xbox 360 platformra. A Crytek az ő visszajelzéseiket is figyelembe véve állította össze az új változatot, hogy a játékélmény még magával ragadóbb legyen.

 

Az új demó összes változata két pályát-"Skyline" és "Pier 17" -, valamint két játékmódot -"Team Instant Action" és "Crash Site" - vonultat fel. A Crysis 2 többjátékos módjának hat mozgalmas és akciódús formája lesz: az Instant Action, a Team Instant Action, a Crash Site, a Capture the Relay, az Extraction és az Assault, melyek a Crytek által aprólékosan felépített New York 12 pályáján játszódnak. A hadjárat során a játékosok 50 rangfokozatot és számos különböző fejlesztést érhetnek el fegyvereikhez és nanoruhájukhoz. A visszatérő játékosok számára taktikai előnyt jelent nagyobb sebességük, erejük és továbbfejlesztett álcázóképességük.

 

 

A kritikusokat már meggyőzte a Crysis 2 többszemélyes módja. A Game Informer szerint "a Crytek brilliáns módon használja a nanoruhát az egymás elleni küzdelemben", az Official Xbox Magazine szerint pedig "az újratervezett harci öltözék és a fegyverzet jóvoltából a Crysis 2 többszemélyes módja merőben újszerű élményt nyújt."

A Crysis 2 Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszer, PlayStation® 3 számítógépes szórakoztató rendszer és PC platformokra jelenik meg 2011. március 25-én.

Letöltöd?

 

pcforum



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr492704898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása