Alekosz, a közellenség!

2011.02.26. 16:20 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Anyja szerint összefogtak a villalakók fia ellen. Biztos benne: nem sikerül nekik!
 
BUDAPEST — Közellenség lett a villalakók számára Alekosz (32). Az okostojás humorát eddig mindenki kedvelte a villában, szexuális közeledését ugyan a lányok olykor terhesnek tartották, de valójában soha senki nem mondta meg neki a magáét. Érthető módon Alekosz ezért nem is gondolta, hogy bármikor is túllőtt a célon. Amióta azonban cinkostársa, Olivér eltűnt a színről, még az addig jó barátai is ellene fordultak, egyetlen embert kivéve, Évát.

– Skalpot akarnak a villalakók, ez egyértelmű! – jelentette ki magabiztosan Vája, Alekosz édesanyja. – Biztos vagyok benne, hogy mindenki érzi ott bent, mennyire erős személyiség a fiam. Megpróbálják gyengíteni, ezért fordultak ellene, azt hiszik, ha magára hagyják, összeomlik. Nem így lesz! – jelentette ki az édesanya.

Alekosz felveszi a kesztyűt

 

– Semmilyen más vádat nem tudnak felhozni ellene, csak hogy gyakran van a kezében a konyakos pohár. De ő ilyenkor se lesz részeg disznó vagy erőszakos. Ez valóban ok arra, hogy kiszavazzák? – tette hozzá az édesanya, aki pontosan ismeri fia minden rezdülését, így azt is tudja, Alekosz nem fogja Gombinak megbocsátani, hogy azt mondta rá: a konyakos és a pálinkás pohár emelgetésén kívül semmi mást nem csinál a villában. Egyelőre hallgat ugyan, de a megfelelő pillanatban visszavág.

De nem csupán Gombi okozott csalódást Alekosznak, hanem Szandika is. A plasztikcica folyamatosan arról beszél, hogy a villán kívül akarja tudni egykori jó barátját, csakúgy, ahogy ezt korábban Olivérrel is tette.

– Szandi viselkedésén nem lepődöm meg, hogy a többiek miért csinálják ezt Alekinyóval, fogalmam nincs. Talán azért, mert legutóbb rendesen rápirított a fiúkra, Bécinek azt mondta, az ingbe ember is kell, Jerzyt meg retardált légpisztolynak nevezte – idézte fel nevetve barátja alakításait Olivér, és persze azt is hozzátette, ott lesz a párbajon. – Aleknak egy kérése volt, legyek ott a párbajain. Azt mondta, megérti, ha a szülei esetleg nem érnek rá, de én mindenképpen legyek ott. És ez így is lesz, természetesen támogatom a barátomat, és örömmel fogom nézni a többiek arcát, amikor kinyílik a villaajtó, és Alekosz lesz mögötte – tette hozzá Olivér.

Mit szólsz hozzá?

 

blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr182692790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása