Egy héttel tovább tart a Való Világ!

2011.02.25. 18:52 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A tervezett májusi befejezéshez képest csúszik egy hetet az RTL Klub valóságshow-jának fináléja, mert a csatorna beiktat egy hetet, amelynek során jótékonysági akció fut majd.

A Való Világ májusra tervezett végjátéka csúszik egy hetet: egyfelől kiváló a nézettség, és amíg kétmillió tévéző figyeli esténként, nem indokolt a műsor gyorsabb levétele, másfelől az RTL Klub jótékonysági akciót szervez a villalakók és a három nagy mobilszolgáltató bevonásával, és erre egy egész hetet szán. A március 14-i héten beérkező SMS-ek, telefonok egyaránt egy gyermekétkeztetési alapítvány számlájára kerülnek, azon a szombaton pedig nem lesz sem kiválasztás, sem párbaj a VV4-ben.

A realityben jelenleg még kilenc játékos küzd a fődíjért, a következő jelentősebb esemény a szombati párbaj lesz, ahol a sokáig meglepően passzív, mostanában éledező Gombi mérkőzik a végső győzelemre is esélyesnek tartott Alekosszal.

Mit szólsz hozzá?

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr102690504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása