Nem beszélhet titkos múltjáról Béci a villában!-Videó!

2011.02.22. 16:32 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A ValóVilág 4 "visszafogott és szabálytisztelő" Bécijét leállították a műsor készítői, amikor botrányos múltjáról mesélt villatársainak.

A Rácz testvérek eltitkolt kinti életéről eddig is olvashattunk már az interneten megdöbbentő információkat, de a villában tartják magukat, és nem beszélnek nem túl "szent" kinti életükről. Most azonban kiszivárgott egy újabb felvétel, ami azt támasztja alá, hogy Bécinek valóban többször is meggyűlt a baja a rend őreivel, és nem kimondottan az a "szabálytisztelő" jó fiú, mint ahogy azt szeretné, hogy elhiggyék róla.

 

A videó érdekessége, hogy Béci éppen egy autólopásos történetet mesél társainak, amikor valaki a műsor készítői közül arra kéri, hogy fáradjon a riportszobába. Miután a fiú visszatér, Alekosz hiába kérdezgeti tovább, Béla mindössze annyit mond társainak: "Nem szól szám, nem fáj fejem!" - zárta rövidre a múltbéli történetét a rapper.

A videóról megkérdeztük az RTL Klub ValóVilág4 műsorának sajtósát: "Az online közvetítés 15 perces késleltetéssel látható, mert többek között a nem villalakó emberek személyiségi jogainak védelme is fontos számunkra. Így szeretnénk elkerülni, hogy másokat hátrányosan érintő kijelentések kerüljenek nyilvánosságra, ezért szünetelt a közvetítés rövid ideig" - válaszolta Dobsi Adrienn a Life.hu-nak.

Mit szólsz hozzá?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr862680997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása