Napelemes android érkezik!-Kép+Videó!

2011.02.21. 16:25 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Aki az adott márka ismertsége alapján választ mobilt, az máris elkattinthat, nagy valószínűséggel ugyanis semmit nem mond neki (sem) az Umeox név. A gyártó a helyzet ellen egy napelemmel is tölthető telefonnal kíván tenni, amely különlegessége, hogy okos. Legalábbis egy kicsit.

A teljes nevén Umeox Appolo névre keresztelt készülék Kínából érkezik hozzánk - és igen, hozzánk is, hiszen az Európai hálózatokkal is teljesen jól (együtt)működik majd. A telefon 3.2 colos, 320x480 pixeles kijelzője mellett 1 GB-os (microSD-vel bővíthető) belső tárhelyet, 3 megapixeles kamerát, valamint Bluetooth, FM rádió képességeket kapott.

 

A tulajdonságok eddig ismert listája alapján akár egy egyáltalán nem okos telefonról is beszélhetnénk, de a gyártó Androidot rakott a készülékre, amely így egy alapszintű okosmobilnak tekinthető.

Egyetlen napi használatért a gyártó becslése szerint 2.5 órán át kell majd napoztatni a telefont, míg a nulláról történő teljes töltés 17 órát vesz igénybe. A várakozás pedig már csak pár hónapot: a mobil a második negyedévben jelenik majd meg.

Mit szólsz hozzá?

 

hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr572677337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása