VV4: Gigi és Jerzy mégsem szerelmes!

2011.02.20. 20:57 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
A kisebbik Testvér többször elvonult sírni a nyugiszobába, attól fél, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője.
Gigi megkapta a levelet arról, hogy milyen büntetést szabtak ki rá a Béci Párbaján elkövetett szabálysértésért. Gigi teljesen kiborult, nem érezte jogosnak és azon kesergett, hogy más miért nem kap büntetést, miért pont ő? A nyugiszobában a maciját szorongatva zokogott, de talán nem ez a levél volt az egyetlen oka a kiborulásnak.

A kisebbik Testvért még az sem tudta felvidítani, amikor meglátta a fiúkat nőnek öltözve. Ez ugyanis egy feladat volt, minden lakónak ellenkező neműnek kellett maszkíroznia magát. Alekosz egészen átlényegült Bellává, Gombi pedig már akkor női hangon szólalt meg, amikor még fel sem vette a női holmikat. Gigi ismét elvonult sírni a nyugiszobába, Jerzy utánament és vigasztalni próbálta a lányt, aki attól fél, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője és azt is elismerte, hogy nem szerelmes.

A nemcserés játék Alekosznak tetszett legjobban, aki saját bevallása szerint is beleszeretett a szerepébe. Felháborodott azon, hogy Éva „férfiénje” csak ágyba akarja vinni, közölte, hogy utálja az ilyen pasikat, neki olyan kell, aki gondolkodik. Alekosz még Béci szerint is elképesztő átlényegülésen ment át, szerinte hat Oscart ért ez az alakítás. Gombi viszont agresszív nővé alakult át, a szituációs játékban még bele is rúgott a lányát alakító Bécibe, aki a feladat szerint éppen közölte vele, hogy el akar költözni a szülői házból egy jóval idősebb férfihez. Gigi férfiénjének viszont szerelmet kellett vallania Jerzy női énjének, amit nem tudott teljes átéléssel teljesíteni. Anikó Alekosz kezét kérte meg, a szőke nővé vált Okostojás teljes meghatódottsággal fogadta a gyűrűt és igent mondott.

A lakók egy kvízjátékkal kaptak újabb lehetőséget nyeremény megszerzésére. A Villa eddigi eseményeiről szóltak a kérdések, de nemcsak a tudás, a gyorsaság is fontos volt, ugyanis az válaszolhatott, aki elsőként ért oda a választ engedélyező gombhoz. Béci nyerte meg a játékot, a jutalom egy torta volt, aminek gyermeki önfeledtséggel örültek a Villalakók.

Gombi rávette barátait, hogy tegyék rá a jeleket a szombati Kiválasztáson. Szandika is csatlakozott hozzájuk, bár ő nem tudott a megbeszélésről, saját bevallása szerint sajnálatból küldte párbajozni a Szépfiút. Éva megkönnyebbült, de ő is és Anikó is tudni véli, hogy Alekoszt fogja kihívni Gombi. Míg az Okostojás ezen a lehetőségen merengett, addig Gigi és Jerzy kapcsolatukról beszélgettek. Mindketten attól félnek, hogy kint szakítani fognak, ráadásul Gigi azt is kijelentette, hogy nem szerelmes és nem mindig akarja, hogy Jerzy hozzáérjen. És az is jólesik neki, ha nincs vele. Hogy mi lesz ebből a románcból, egyelőre nem tudni.
 

Mit szólsz hozzá?
 
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr682675536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása