VV4: Béciék szövetkeztek, Gombit küldték párbajozni!

2011.02.20. 11:25 www.hirbase.blog.hu | 2 hozzászólás

Hatalmas szócsaták, vádaskodások és taktikázás után Gombi kapta a legtöbb jelet a szombati kiválasztáson.

Egy ordibálásokkal, és fenyegetőzésekkel teli hét után végre újból a másik szemébe mondhatta mindenki, hogy kivel nem szeretne tovább egy légtérben élni. Béciék taktikázásának köszönhetően Gombi kapta a legtöbb jelet, mégpedig ötöt: A Rácz testvérek, Laci, Jerzy, és még Szandika is Picúr szerelmére tette kiválasztójelét, így ő már biztos résztvevője a jövő szombati párbajnak.

A kiválasztás előtti napon minden játékos elmondhatta a többieknek, hogy mit jelent számára a szeretet és a szerelem.

 

Gombi szerint szeretet nélkül egyszerűen nem lehet élni, ez a legnehezebb a villalétben. A kinti életben ő egy sokkal vagányabb, lazább srácnak tartja magát. A Villa másik szépfiúja, Jerzy nem értette, vagy nem akarta megérteni a feladatot. Míg mindenki szeretteiről, szerelméről és kinti kapcsolatairól beszélt, Gigi pasija a többi Villalakóval szembeni konfliktusokat hozta szóba.

Alekosz is meglepetést okozott. A nagydumás okostojás szinte szóhoz sem jutott, amikor érzelmekről kellett volna beszélnie, csak Anikó és Éva kérdéseire válaszolva mondta el, hogy hiányoznak neki a szülei. Béci szerint Alekosz a leginkább szeretetre éhes, éppen ezért nem tudta szavakba önteni érzéseit.

 

A játékosok szavazhattak, hogy maguk között ki az a három ember, aki a leginkább szeretethiánnyal küzd. Gombi, Anikó és Béci nyerték ezt a szavazást, ami egy nagy lehetőséggel is járt. Levelet írhattak az egyik hozzátartozójuknak. Béci ezt a nagy lehetőséget dobta el magától és adta át Giginek. A testvérpár lány tagja maximálisan ki is használta a lehetőséget, olyan hosszú levelet írt, hogy Laci el is aludt a felolvasása közben.

 

A Villalakók egymás szemébe mondhatták gondolataikat, egy apró kikötés volt csak, pozitív dolgokat kellett mondani. Ennek a feladatnak nem biztos, hogy minden eleme az őszinteségre épült, de a Villalakók lelkének nagyon jót tett.

Mit szólsz hozzá?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr782674325

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: De kedves RTL Klub, sumákolni olyan felesleges, nem vagyunk mind hülyék :) 2011.03.04. 03:11:14

Mint előző posztjában is írta a Madár, egyszerűen még az ő madár agya számára is teljesen világos, hogy mind a VV4 eseményei, mind a VV4 szavazásai a szerkesztőségben aktuálisan íródó forgatókönyv szerint haladnak. A benti eseményekre a rendkívül csel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása