VV4: Alekosz porig alázta Bécit és Jerzyt!

2011.02.19. 17:11 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
A hedonista görögben még egy konfrontáció során sem csalódhattunk. Béci önteltsége és Jerzy tágra nyílt csipája borította el az okostojás agyát, aki erkölcsi prédikációjával a "gatyát" is lebeszélte a két fiatalemberről.

Alekosz leosztotta Bécit és Jerzyt

Alekosz nem találja a helyét, mióta barátja, Olivér elvérzett a csatában. A győztesként visszatért Béci stílusa már-már bicskanyitogató a villa Don Juanja szemében, így betelt nála a pohár. Az érdi biztonsági őr nem nyit Béci felé, és elege lett a primitív, provokáló, uralkodó modorából. Kikelt magából, és olyan "Alekoszosan" minősítette a két jómadarat, ugyanis az újdonsült sógorkoma, Jerzy is belekeveredett a szóváltásba.

 

Alekino még így is szerethető figura maradt, intelligens módon kezelte le a rapper srácot, aki köpni-nyelni nem tudott, csak "pislogott, mint hal a szatyorban". Kapták az ívet a fiúk a 8 általánossal rendelkező szoknyapecértől.

 

Béci és Gombi közti feszültség

A fitt hete nem sok ember tetszését nyerte el, de kötelező végignyomni, ugyanis most boxzsákért ment a harc. A két csapat között újabb küzdelem várt: különböző feladatokban döntötték el, hogy melyik brigád csinálja a legtöbb, szabályos gyakorlatot. Béci csapata nyert. Viszont Gombi hazaáruló volt, ő jószándékból próbálta rosszul csinálni a mozdulatokat, hogy Jerzyék nyerjék. Gondolta, hogy majd kiüti feszültségét a táncos fiú, amit Éva okozott benne. Ez kisebb konfliktust generált Béci és közte.

 

Alek rémálma Jerzy

Reprodukálták Éva és Jerzy eget rengető vitáját és köpését. Ahogy akkor világháború volt, most egy kisebb égiháború dúlt - bár most a törtető lány lelkében. Úgy véli, hogy ezzel maga alatt vágta fát, s megint ő jött ki a szituációból rosszul. Az érdektelen szilikoncsodának sírta el bánatát, hogy mennyire egyedül érzi magát. Ám Szandika hallgatott, mint a sír, olykor sokatmondóan bólogatott.

 

Alek szerelmi bánata

Nagy port kavart a nézők SMS-e Éva lelkében és gondolataiban. Úgy érzi, a köpése miatt elvágta magát a villában, és ha arra kerülne a sor, hogy párbajra kéne mennie, akkor ő maradna kint. Ezek után Alekkal próbálta visszaállítani bioritmusának egyensúlyát, de ezt túlmisztifikálták és újraértékelték szerelmi, baráti kapcsolatukat. A görög amorózó úgy látja jónak, ha kerüli a szőke lány társaságát, mert akarva-akaratlanul átesne a ló túloldalára, és az ágyába csábítaná. Szerinte a nő és férfi közötti barátságot egy hajszál választja el a szerelemtől.

 

Mit szólsz hozzá?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr172673002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása