VV4: Gombi megőrül, míg barátnője pasizik!

2011.02.18. 17:44 www.hirbase.blog.hu | 1 hozzászólás
Picur a villában enyelgett Gombival, egy nappal korábban más fiúval flörtölt
 

BUDAPEST - Itt a bizonyíték: mégis van oka Gombinak (27) féltékenykedni! Amíg a villa szépfiúja napról napra azért küzd, hogy elnyerje a ValóVilág fődíját, addig szerelme más férfiak társaságát élvezi.

Ahogy arról a Blikk csütörtökön már beszámolt, Gombi az utóbbi hetekben majd megőrül a féltékenységtől, más témája sincs sorstársával, Bécivel (25), csak hogy vajon Picur megvárja-e őt, mire kiszabadul a rabságból.

Megvan a válasz a kérdésére, a hét végén ugyanis szemfüles olvasó-riporterünk félreérthetetlen helyzetben kapta lencsevégre Gombi Picurját: a fiatal lány egy négyfős társaságban bulizott a Stúdió Clubban.

Valószínűleg már önmagában is kikészítené gombit, hiszen világosan kijelentette, "elveri barátnője p...ját, ha elmegy nélküle szórakozni". Ki tudja, mit tenne, ha megtudná, hogy szerelme nemcsak bulizott, hanem mást csókolgatott az este folyamán – elképzelhető, hogy azonnal áttörné a villa ajtaját.

Olvasó-riporterünk – akinek fotójáért természetesen jár a tízezer forint – elmondta, Picur még csak nem is törődött azzal, hogy látja-e őket valaki, vagy sem, nyugodtan flörtölt egy másik fiúval.

– Picur láthatólag intim kapcsolatban volt azzal a fiúval. Egész este csőröztek, amíg én figyeltem őket, jó pár csók elcsattant kettejük között – mondta  a  Blikknek  R.  Áron, aki a fotót készítette.

– Még csak azt sem mondanám, hogy az alkohol hatása miatt ment bele ebbe a kis flörtbe Picur. Véleményem szerint a lány egyáltalán nem volt részeg. Szegény Gombi hetek óta maga alatt van a villában, sokszor el is sírja magát, mert emészti a kérdés: hűséges-e hozzá idekint igencsak szemrevaló  párja. Amikor hétfőn egy üvegfalon keresztül láthatták egymást, úgy tűnt, hogy Picur odavan a kedveséért, többször is megerősítette, hogy senkivel sem foglalkozik idekint, csak rá vár.

A hét végén készült fotó mást bizonyít. Picur nem akart nyilatkozni az ügyben, ám Gombi bátyja reagált a kialakult helyzetre.

Idegen fiúval. A hét végén egy fővárosi szórakozóhelyen igencsak közel került egy ismeretlen fiatalemberhez

– Nehezen hiszem el, hogy ez igaz lehet, de ha az is, akkor kizárólag az öcsémre és a barátnőjére tartozik. Abban viszont biztos vagyok, hogy mi mindketten olyan férfiak vagyunk, hogy ha esetleg megcsalna a párunk, akkor azt mondanánk: ha megnyerte, hadd vigye – mondta a Blikknek Ernő, Gombi bátyja.

Mit szólsz hozzá?

 

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr572670963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása